Logor 2018 dan sedmi prvi dio

Kreirano: Četvrtak, 26 Srpanj 2018 Napisao/la Lada
logor-2018-dan-sedmi-prvi-dio
 
Četvrtak do obida
13 39 Zviri i Vile su prije pet minuti ušli u krug! Jedva živi!!! Umorni, iscrpljeni, ali zadovoljni uspjehom. Svi su se popeli i svi su se vratili. BRAVO!!! Osin puno hodanja, imali su i dodatak kiše noćas. Srića, zakloni su izdržali pa se nisu smočili. Ima jedna genijalna slika. Dakle, malo prije vrha, ekipa je stala, prisvukli su se u Marjan majice, dotjerali i krenili prema gore za instagram live. A Jakov je spustija rusak i lega na njega, onako krepan, jadan jedva dočeka! Fotografija je genijalna. Ispričala san mu a on se oduševija. Pitan ga ja da kako je bilo, a on meni kaže da je bilo izvrsno! Eto, umor prođe a gušt radi osvojenog vrha ostaje. I Luna je izdržala. Teško, ali je. Ni NIkolini nije bilo lako, i Domzi je priznala da je bija gadan uspon. Svi su sritni i zadovoljni, a Mia je rekla da joj je dosta uspona za cili život! Pozdravili smo se sa Sinovčićen, mama i tata su ga skupila, i vode ga na vaterpolo turnir u Zagreb. Jadan, možete mislit kako će mu bit igrat ovako iscrpljen nakon ove ture?! Al držimo in fige!
Poletarci su jutro išli u šetnju. Jedna od stvari koje su tribali ponit, bile su kune. Oće reć da su išli u misto. Doduše, dica su navikla na opskrbljene dućane, a ne ovo ovde, pa su se malo razočarali. Ali... isto su se osladili. Luce i Toma su ih vodili i nisu imali primjedbi na njih!
E da... Poletima je jutros kasnilo ustajanje, uzeli smo u obzir obećano. Izdržali su stražu, pa smo mi izvršili svoje obećanje. I Zviri su mogli duže spavat, barenko ovi ovde. I jesu. Nismo ih dirali do zastave. Sinoć je himna bila gotovo jednako glasna ka kad smo svi, a ova jutros, samo mrvicu slabija. Kosor ih je pohvalila a onda su mu klinci odali da san ja izašla isprid i dirigirala. 
I ja san se odmarala, pa zato nema puno teksta. A i o kome ću pisat kad su svi bili van kruga?!