Logor 2018 dan osmi drugi dio

Kreirano: Petak, 27 Srpanj 2018 Napisao/la Lada
logor-2018-dan-osmi-prvi-dio
Petak iza obida
14 43 Još uvik traje samoća. Namjerno ne pišen ko je otiša na samoću, ko je odusta i ko se vratija. Jer
Marin vratili sa obilaska, svi koji su još na samoći su ok.
Dakle, 21 član je ima šansu ić. Otišlo ih je 12. Do devet ih se vratili troje. Jednoga su „bacili“ jer nije bija u svom zaklonu nego je otiša u civilizaciju, uz neku vikendicu. Dakle, još ih osan polaže. Oni moraju ostat sami do večeras, do spuštanja zastave. Najgore je iza njih, još koji sat  pa će se počet primicat krugu. A da se mi brinemo, brinemo, jer nije lako bit sam u šumi. Al ostankom pobjeđuju svoj strah, jačaju karakter, jačaju samopouzdanje. Uskoro će i poletarci na samoću, oni će bit puno bliže, i bit će puno kraće. Dobit će grickalice, smiju ponit knjigu, teku i bojice... Sigurno će i čut deračinu od navijanja iz kruga jer ako ne pljusne, igra se super finale scoutballa. Ja neću izvještavat da opet nešto ne pobucan...
14 49 Dolazi mali Fidler i vraća mi malu torbicu prve pomoći koju san mu dala kad su išli u grad, da imaju ukoliko kome od Vučića nešto zatreba. Vraća on meni paketić i pita „A mogu li ja ovo zadržat ukoliko mi bude nešto trebalo?“ Naravno da možeš, kažen ja.
14 54 Dolazi Lovre M da iman li prvu pomoć i za njega. Ups, neman više, ali ima u upravi, pitaj tamo. Beg ih priprema, slaže šatorska krila, priprema hranu za njih. Poleti se također pakiraju. Al bojin se da će kiša. Uf...
15 04 Alen, Frenki, Marin i Miloš prolaze kraj nas i idu van kruga. Traže teren za Litlle horor show. To je jedna od igara koju je moj brat donija iz Amerike a koju smo mi usavršili. Jezivo usavršili. Još jedan od razloga zašto ne dan poletima da idu na nju. Zapravo se ide u grupama, u mraku, jedan iza drugoga, držeći se za ruke... Nešto ka kuća strave... Ali gore... I jezivije...
15 25 Svi u šatoreeeee, viću vođe poletaraca, Kiiišaaa jeeeeee.
Kiša pada ravno, pravi pljusak. Ne pljusak, nego pljušćina!!! Ja san u kutiću, pišen vama, Domzi piše, tj priprema tombulu. Dolazi Dina i traži Nikolu. Poviri u kutić i gleda ko je unutra i kaže: Aha, Lada i Lada dva!!!  Zavarile smo...

15 45 Pada kiša, a naši Vitri i Gromi igraju scoutball!!! Čoviče, jesu šašavi!!! Ali ja neman više ni zavoja ni Neofen kreme, biće svega!!!
15 46 Najvažnija r

17 18 Krepala baterija... I od laptopa i od mobitela i od kamerice... Nisan više mogla čekat pa san uzela laptop.
Kiša je skoro stala. Mali su već na igralištu, ne smeta in šta je mokro....

Gromi su pobjedili Vitre!!!
Gromi: Marin, Alen, Vice, Sergio i Tin
Vitri: Frenki, Marušić, Beg, Vito i Miloš
I samo da znate, nisan ja falila jučer napisat ko je pobjedija, nego je moj sin to napravija!!! ( "Nebi ja to nikad.. meni nije bitno ko pobjedi nego da se zabavimo" - Alen )
Izmjenija je moj tekst!!! ( " Ja??? Nikad" )

17 29 Domzi, Luce i Mia pišu papiriće od tombule, jer će svaki ko je napravija dobro djelo dobit listić za tombulu.
17 31 Marenda je bila dinja. E sad... Ja se uputila u zahod, a ide Nikola i nosi tacnu punu očišćene dinje. I pruža meni. Ja kažen Nikoli da ga volin najviše i mašin se a on kaže da mi je to Kosor posla. „Poruči mu da volin i njega puno, puno!!!“ i vratin se sa tacnon u kutić, i navalin.
17 36 Jedva san izdržala... I stigla na vrime do zahoda....
17 37 Zabrinuti smo za naše klince na samoći, glumimo da je sve u redu, ali nije nan svejedno. Alen je iša obić baren dio ovih mlađih. Dobro su...
18 06 Lovre Letica dolazi u  kutić i pita Domzi da jel može dobit novi papirić za dobro djelo jer svoj ne može nać. Znači da in to nešto znači. Drago mi je da se ne srame pokazat da su dobri!!!
18 20 Poruka za mamu Željku: molila je tvoja ćer da joj kad dođe, za večeru spremiš lazanje!
18 30 Iz trpeazirije dopiru zvuci Himne vatri koja dobro zvuči... Zbunjena san... Aaaa,.. Onda san čula Vesnin glas i sve mi je bilo jasno. Vesna je došla iz Zagreba i uvježbava naše članove! FALA!!!
18 32 Još malo pa će pripreme za zastavu. Po ure cca... Nije strašno...
18 35 Pari mi se da od Horor show-a neće it ništa. Sve je mokro i ladno je... Nisan sigurna, sačekat ćemo šta Domzi kaže...
19 21 Evo i Boške na lancu, kaže Ratko! Ha, ha,... Javila se s rampe, neko joj mora doć otključat katanac s lanca. A ovo „i“ je zato jer su s nama već Ale Slovenka, Mikulini mama i tata. Baza je šta je Ale likarica, Deni (tata) je likar i Boška je likarica!!! Sad ja mogu ić na štrudel!!!
19 24 Pripreme za zastavu su išle, samo šta nije i zbor za spuštanje! Danas himna mora bit dovoljno glasna, da dica sa samoće čuju!!!
19 25 Stiže Boke u krug, ne triban više slat poruke na whatsapp i zvat n a mobitel. Moja teledoktorica je tu!!!
19 27 ZBOOOOOR za zastavu!!!
Poleti su prvi postrojeni!!!
Stižu i Vile..
Vitri...
Zviri...
19 28 Svi su tu...
Stariji dežurni, Antea vodi ceremoniju.
Klinci sa samoće su sigurno negdi u blizini. Vrapčći naši, sčučureni  u blizini, čekaju da se zastava spusti!!! Himna mora bit najbolja, jer oni su zaslužili!
19 30 Krećemo... Poooozooor...
19 31 Dnevni red: Stariji dežurni Marin Mihovilović.
Antea mu predaje dužnost.
Zastavu spušta Andrea Domazet!
19 32 Himna!!!
Najglasnija ikad...
I je!!!
Bila je, na ponos svima!!!
Svi sa samoće su se sretno vratili! I izdržali su skrivanje poruke, nikome je nisu kontrolori pronašli, još samo da predaju usmenu poruku i .... proće kurira!!!

A naši junaci su:     KARLO JAGARČEC
            MIKULA KARELOVIĆ
            ANTE GRBAVAC
            STELLA SANTINI
            FILIP IVIĆ
            ROKO MARUŠIĆ
            NOA GAVRANOVIĆ
            ANTE TERZIĆ
BRAVO SVI!!!!!!
20 00 Pripreme za večeru !!!